Bezoek Ons

Youseum is gevestigd in Westfield The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Ook wel het grootste shopping walhalla van Nederland, op een steenworp afstand van Den Haag. Dit gebouw kun je niet missen en is bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en fiets.

 

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Den Haag: 

Vanaf het Centraal Station in Den Haag gaan de metrolijnen 2 en 6 om de 5 minuten naar Leidschendam. Vanaf daar is het nog een paar minuten lopen naar Youseum. 

Vanaf Leiden:

Neem de trein vanaf Leiden Centraal naar Den Haag Maria Hoeve. Vanaf daar is het nog 12 minuten lopen naar Youseum. Heb je geen zin om te lopen? Neem dan vanaf Leiden Centraal de trein naar Den Haag en neem vanaf daar metrolijn 2 of 6 naar Leidschendam. 

Vanaf Zoetermeer:

Pak de trein vanaf Zoetermeer naar Den Haag en neem vanaf daar metrolijn 2 of 6 naar Leidschendam.

Vanaf Delft:

Pak tram 19 vanaf Delft Prinsenhof richting Leidschendam. Bij halte Weigelia stap je uit voor de ingang van Westfield The Mall of the Netherlands.

Vanaf Rotterdam:

Neem de metro van Rotterdam Centraal naar Voorburg ‘t Loo. Vanaf daar is het nog een paar minuten met de tram naar Youseum.

KOM JE MET DE AUTO?

Youseum is gevestigd in Westfield The Mall of the Netherlands. Hier kun je gratis parkeren en don’t worry, er zijn oneindig veel parkeerplekken.

KOM JE MET DE FIETS?

Bij Westfield The Mall of the Netherlands zijn er fietsenstallingen om je fiets gratis te parkeren. En als je een sportieveling bent, zouden we je zeker aanraden om met de fiets te gaan, want vanaf Den Haag ben je er binnen 20 minuten en vanaf Zoetermeer is het 30 minuten als je stevig doortrapt. 

Plan je route