Corona Maatregelen

Om de veiligheid van iedereen tijdens en bezoek aan Youseum te garanderen, hebben we een Corona protocol opgesteld. Heb je nog vragen? Zie onze Corona FAQ hieronder!

 

1. Indien je één of meer van de volgende symptomen hebt: verkoudheid, hoesten, kortademigheid en / of koorts, verzoeken wij je vriendelijk je bezoek aan Youseum te verplaatsen. Stuur ons gerust een bericht op hello@youseum.art en wij zorgen ervoor dat de datum op je ticket kosteloos wordt aangepast.

2. We hebben enkele aanpassingen aangebracht aan onze tour. Deze worden bij de ingang van Youseum met je gedeeld. We vragen je vriendelijk om deze instructies te allen tijde op te volgen, zodat iedereen kan genieten van alle kamers in Youseum.

3. We hebben toegewijde Corona-medewerkers die ervoor zorgen dat iedereen zich aan het 1.5m-beleid houdt en anderen de ruimte geeft om op een veilige en leuke manier van Youseum te genieten.

4. Zorg ervoor dat je 1,5 meter afstand houdt tussen je groep, andere bezoekers en Youseum Heroes.

5. Volg de eenrichtingsroute die tijdens de route door Youseum duidelijk wordt aangegeven.

6. Betreedt pas de volgende kamer als deze leeg is indien dit is aangegeven.

Corona FAQ

Hoe worden de corona maatregelen nageleefd bij Youseum?

Vanaf 1 december 2020 is het dragen van een mondmasker verplicht voor alle bezoekers en onze medewerkers. Tijdens het maken van een video of foto (stilstaand) mag je mondmasker tijdelijk afzetten. Verder vragen we je vriendelijk om tijdens de tour 1,5 meter afstand te houden.

Hoe worden de hygiënische omstandigheden gehandhaafd?

Tijdens de gehele tour kan er gebruik worden gemaakt van desinfecterende middelen.

Is mijn bezoek onder begeleiding van een gids?

Je bezoek aan Youseum zal nog steeds onder begeleiding zijn van een van onze Hero’s.

Hoe laat moet ik aankomen voor mij getimede ticket?

Het zou geweldig zijn als je 5 minuten eerder aanwezig kan zijn dan de tijd die op het ticket staat vermeld.

Hey YOU! Jij hebt GEEN COVID-19 test/vaccinatie bewijs nodig om onze locaties te kunnen bezoeken (wij volgen de Nederlandse regelgeving voor musea). Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen en een leuke dag te beleven bij Youseum!