Welkom bij Youseum Westfield Mall of the Netherlands

Nederlands grootste social media experience waar het allemaal om jou en jouw wereld draait.

Koop tickets
polaroids (1)
polaroids (2)
polaroids (3)

Over ons

Poseer, speel en ontdek tijdens een tour van een uur door 30 opvallende installaties. Bij Youseum ben jij het kunstwerk, de kunstenaar en de criticus.

polaroids (4)
polaroids (5)
polaroids (6)

PLAN JE BEZOEK

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag 11:00 – 20:00
  • Dinsdag 10:00 – 20:00
  • Woensdag 10:00 – 20:00
  • Donderdag 10:00 – 19:00
  • Vrijdag 10:00 – 19:00
  • Zaterdag 10:00 – 20:00
  • Zondag 11:00 – 18:00

Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn wij elke dag open van 10:00-19:00.

WAAR KAN JE ONS VINDEN?

Youseum kan je vinden in Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. We zijn bereikbaar met het openbaar vervoer, auto en fiets. Bij Westfield Mall of the Netherlands kun je met je auto gratis parkeren en is er genoeg plek voor iedereen.

Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam
+31850162498

EVENTS & SHOOTS

Check onze kalender om te zien welke events op de planning staan bij Youseum! Of, als je interesse hebt om onze ruimte te boeken voor een event of shoot, neem dan gerust contact op met events@youseum.art

GROEPEN & PARTNERSHIPS

Het is mogelijk om met je hele bedrijf, organisatie of start-up Youseum te bezoeken. Klein, groot, niets is te gek! We hebben een speciaal programma ontwikkeld, maar voel je vrij om je wensen aan te geven. Neem via onderstaande link contact met ons op, dan zullen we zo snel mogelijk alle details met je delen.

YOUSEUM BLOG

Bekijk onze blog, waar we schrijven over cultuur, creativiteit en leuke evenementen in en rondom Amsterdam & Westfield The Mall of the Netherlands.

Veel gestelde vragen

Wat is Youseum?

Youseum is de social media experience waar het allemaal draait om jou en jouw wereld. Maak opvallende foto’s voor Instagram en creeër onvergetelijke content voor TikTok waar je moeder trots op zal zijn. Youseum is een een van de meest leuke dingen om te doen in Nederland voor mensen van alle leeftijden.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn bezoek aan Youseum?

Bezoekers krijgen een rondleiding van 60-75 minuten (afhankelijk van hoeveel foto’s je wilt maken!) door onze 15 verschillende kamers. Onze kamers zijn ontworpen om je foto’s van het scherm te laten knallen, maar ook om je te laten inspireren en belangrijke vragen aan de kaak te stellen over de wereld om je heen.

Hoe duur is een ticket voor Youseum?

Een regulier ticket kost 19,95 euro. Kinderen van 0-3 jaar mogen GRATIS naar binnen. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar hebben we een gereduceerd ticket van EUR 12,50. Klik hier om een ticket te kopen.

Hoe kom ik bij Youseum? En kan ik parkeren bij Youseum?

Youseum is gelegen in Westfield The Mall of the Netherlands en is gemakkelijk bereikbaar met de metro, tram, trein, fiets of auto. Bij Westfield The Mall of the Netherlands kan je gratis parkeren.