Youseum’s Top 5 Halloween Activiteiten

22 October, 2021

pexels-toni-cuenca-619418

Spooky season is officieel begonnen en wij zijn excited! Halloween is dé avond van het jaar waarin alle spoken, heksen en vampiers tot leven komen. Kortom: reden genoeg voor een spooky activiteit! Heb jij nog geen plannen, maar ben je wel op zoek naar iets leuks? Wij hebben de vijf leukste Halloween activiteiten voor je op een rij gezet!

 

1. Organiseer een horror film marathon
Niets schreeuwt meer Halloween dan een horror avond met geesten en bloederige films. Trommel al je vrienden op, haal jullie favoriete snacks in huis en binge de hele avond jullie favoriete Halloween films! Ben jij een fan van de klassiekers, zoals Mike Myers in Halloween? Of is dat je allemaal iets te eng en doe je liever wat rustiger aan met de heksen van Salem in Hocus Pocus? Er zijn genoeg Halloween films die passen bij jouw smaak, dus met een horror film marathon zijn jij en je vrienden gegarandeerd de hele avond zoet!

 

halloween3

2. Bezoek een haunted house

Zijn horrorfilms jou niet eng genoeg? Geeft het jou meer een kick om de spanning zelf op te zoeken? Trek dan je stoutste schoenen aan en bezoek een haunted house. Amsterdam Dungeon is een horrorhuis voor de echte fanatiekelingen. Let wel; dit haunted house is alleen te betreden vanaf 18 jaar. Vanaf 16 jaar organiseert pretpark Walibi de Walibi Fright Nights. Het pretpark wordt volledig omgetoverd tot een waar spookpretpark en staat daarmee volledig in het teken van Halloween. Zelfs de stoerste horror fanaten slaken hier een angstkreet!

 

halloween1

3. Youseum’s Kids Halloween Party! 

Voor de kleintjes onder ons bieden wij een leuk alternatief: op 30 oktober staat Youseum van 10:00 tot 13:00 volledig in het teken van Halloween. In hun engste Halloween outfit kunnen kinderen in onze experience op zoektocht naar het lekkerste snoep. Wil jij jouw zusje, neefje of buurmeisje verrassen met een leuke Halloween activiteit? Tickets zijn nu beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

pexels-charles-parker-5859371

4. Organiseer een verkleedfeestje 

Met een klassiek Halloween feestje sla je nooit de plank mis. En eerlijk, wat is nou een Halloween feest zonder dress code? Ga jij dit jaar als heks, of jaag je iedereen de stuipen op het lijf als bloederige zombie? Nodig al je vrienden uit, haal de meest spooky decoraties en snacks in huis en dans de avond weg met de beste spooky hitjes. Je feestje zal gegarandeerd een succes worden!

 

halloween2