#ItStartsWithYou: Onze Amsterdam To Do Lijst Op Dit Moment

6 June, 2020

wat te doen amsterdam it starts with you

Er is veel te doen in Amsterdam op dit moment

Er is veel aan de hand in Amsterdam de laatste tijd. Coole events, optochten en belangrijke gesprekken. Met dat alles kan het moeilijk zijn om te bedenken wat te doen, waar te zijn en om altijd je eigen geluk en gezondheid voorop te stellen.

Plezier

Bij Youseum hebben we een Instagram museum gebouwd met het idee dat het belangrijk is om van normale momenten, spontane momenten te maken waar de leukste lol van komt. Lol en plezier zijn de twee criterium die we het belangrijkst vinden in ons museum.

Što raditi danas u Amsterdamu

Creativiteit

Dus, je hebt onverwachts vrije tijd. Wat is er te doen vandaag in Amsterdam? Als je je tijd besteedt aan talenten en interesses en je erop focust kun je iets nieuws creëren. Neem wat foto’s, vertel een verhaal, schilder, teken, dans… maak nieuwe herinneringen voor jezelf.

Što raditi danas u Amsterdamu

Zelfverzorging

Het stress niveau is hoog, deze dagen. Het is belangrijk dat we goed voor elkaar zorgen om vervolgens ook voor een ander te kunnen zorgen. Goed voor jezelf zorgen kan op verschillende manieren: lekker lang in bad, vroeg naar bed of in een ballenbak spelen en lachen tot het pijn gaat doen. Het begint allemaal bij de basis, dan komt de rest vanzelf.

neon sign Amsterdam

It Starts With You

Wij geloven erin dan een beter leven, een betere gemeenschap en een betere jou.. begint bij JOU. Dit hoeft niet moeilijk te zijn. Bij Youseum hebben we ervoor gezorgd dat plezier, creativiteit en zelfverzorging deze maand voorop moeten staan. We vinden het belangrijk om een sterke gemeenschap te hebben, zowel online en offline. Wat staat er vandaag op jouw Amsterdam to-do-lijst? 💙

Hey YOU! Je hebt GEEN covid-19 test/vaccin bewijs nodig om onze locaties te bezoeken (wij volgende de Nederlandse regelgeving voor musea)

Koop tickets Westfield Koop tickets Amsterdam