Een Regenachtige Dag in Amsterdam met Team You

24 November, 2020

giornata di pioggia ad Amsterdam

Een regenachtige dag in Amsterdam is net als een warme dag in de zon. Laten we eerlijk zijn: de zomer in Amsterdam (oftewel; die ene week in juli) staat tegenover ongeveer tien maanden natte schoenen en chagrijnige mensen. Maar laat de regen je dag niet verpesten! Ga met Team You mee op avontuur om er een leuke regenachtige dag van te maken.

giornata di pioggia ad Amsterdam

Hey You! We komen net aan op het centraal station. We hebben zin in koffie, ga je mee? We gaan met de metro richting de Nieuwmarkt. Niets is gezelliger dan een kopje koffie in een warm café op een regenachtige dag!

giornata di pioggia ad Amsterdam

Laten we niet gaan fietsen door de stromende regen. We gaan naar de favoriete dim sum spot van ons team, Oriental City op de Damstraat. Gelukkig hebben we al gereserveerd 😉 Oké, de regen is héél even weg, maar straks barst de hemel weer open! We gaan naar de film in Tuschinski, veel Amsterdammers gaan naar de film als het regent.

giornata di pioggia ad Amsterdam

Die film… Wow! Met een pilsje nog even nabespreken? We springen in de metro naar het Waterlooplein, en stappen over naar het Amstelstation. Te voet lopen we naar een van onze favoriete stekjes, Café Vrijdag.

giornata di pioggia ad Amsterdam

Photo by: Café Vrijdag

Het is rond 4 uur en we willen onze regenachtige dag in Amsterdam in stijl afsluiten. Kom je naar Youseum? We geven je graag een rondleiding in ons museum. Beter kan je dag niet eindigen toch? 🔵

Hey YOU! Je hebt GEEN covid-19 test/vaccin bewijs nodig om onze locaties te bezoeken (wij volgende de Nederlandse regelgeving voor musea)

Koop tickets Westfield Koop tickets Amsterdam