De Nieuwe Kleur van Duurzaamheid: fairf

13 August, 2021

fairf_main_pic-1

Als jij op zoek bent naar dé plek om jezelf in het zonlicht te zetten, dan ben je bij Youseum aan het juiste adres. Een pot met goud vind je hier niet, maar om de regenboog kun je niet heen; ons aanbod aan kleurrijke kamers biedt voor iedere bezoeker wat wils. 

We horen je denken hoe wij aan al die prachtige kleurrijke kamers komen. Onze vrienden van fairf bieden daarbij de helpende hand! Nu komt het: fairf verf is helemaal duurzaam! What’s not to like?

fairf1

Dankzij onze eerste mega succesvolle samenwerking hebben wij onze bezoekers de mooiste kleuren kunnen laten ervaren op onze locatie in Amsterdam. Wij zijn dan ook trots om deze samenwerking met fairf uit te breiden naar onze nieuwe locatie in Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam! Dit betekent dat we jou nóg meer inspiratie kunnen bieden en dat we jou nog veel meer mooie fairf kleuren kunnen laten bewonderen. 

fairf2

Fairf biedt een prachtig alternatief voor de verf die we gewoonlijk op onze muren smeren. Fairf produceert en verkoopt namelijk duurzame verf (fair verf)! Kortom: schilderen zoals je gewend bent, maar dan met minder impact op het milieu! 

Hoe zij dat doen? Ten eerste wordt de verf geproduceerd in een fabriek die volledig draait op zonne-energie. Daarmee draagt fairf een steentje bij aan de verlaging van het mondiale CO2 niveau! Hoe mooi is dat?

Daarnaast is fairf minder schadelijk dan reguliere verf. In plaats van fossiele grondstoffen vormen plantaardige grondstoffen de basis van het bindmiddel. Door het gebruik van plantaardige grondstoffen wordt als het ware koolstof, afkomstig van CO2 uit de lucht, vastgelegd in fairf. Daarnaast is de verf uiteraard op waterbasis en bevat deze geen andere oplosmiddelen, waardoor fairf de perfecte oplossing biedt tegen een indringende verfgeur! 

fairf3

Fairf heeft een aanbod van een aantal verschillende kleuren collecties. Heb je een specifieke voork(l)eur die hier niet tussen zit? Geen zorgen, die kan zo voor je gemengd worden! Zo brengt fairf de mooiste kleuren in iedere kamer. 

fairf4

Al met al is fairf beter voor mens, dier en milieu – iets waar wij bij Youseum een sterk voorstander van zijn. Wij zijn dan ook super trots om een officiële fairfspot te zijn! Zou jij ook graag een fairfspot willen worden of ben je gewoon op zoek naar wat inspiratie? Neem dan een kijkje op hun Instagram @fairf.duurzame.verf of breng een bezoekje aan Youseum om de mooiste fairf kleuren in real life te ervaren!