De 7 Beste Dingen Om Met Kinderen Te Doen in Amsterdam

10 June, 2020

cose da fare ad Amsterdam con i bambini

De afgelopen vakantie kwamen er veel gezinnen naar ons museum. Het deed ons erg goed¬†om te zien hoeveel lol ze hadden in ons interactieve museum ūüėĀ Veel gezinnen kwamen niet¬†uit Amsterdam. Veel van hen vroegen ons wat er nog meer leuk was om te doen in de stad.¬†Dit waren onze tips:

1. Nemo

Dit is een klassieker, eentje waar we al eerder over hebben geschreven! Nemo is een interactief wetenschapsmuseum in het hartje van de Amsterdamse haven. Het heeft elementen die alle leden van de familie kunnen vermaken.

cose da fare ad Amsterdam con i bambini

2. De Meeuwen Speeltuin

Dit juweeltje is verstop op het Westerdok, net voorbij het spoor bij de Prinsengracht. Kinderen kunnen klimmen, schommelen en spelen op een omgebouwde boot. Maar maak je vooral geen zorgen, de speeltuin is met hekken omringd, dus is volledig veilig. Dit wordt een unieke ervaring om met de kinderen te doen in Amsterdam

cose da fare ad Amsterdam con i bambini

Photo by @FaceMePLS, on Flickr.

3. ICE Amsterdam

Zin om iets actiefs te doen met de familie? Wat dacht je van schaatsen op een van de mooiste stukken van de stad?

Las mejores cosas que puedes hacer con ni√Īos en Amsterdam.

4. Monkey Town

Een dagje Monkey Town is een van de coolste dingen om te doen met de kinderen in Amsterdam. Spendeer een middag of een hele dag in deze fantastische binnenspeeltuin. Hang, slinger, spring, klim, stuiter en speel zo lang je wil.

Las mejores cosas que puedes hacer con ni√Īos en Amsterdam.

Photo by: Monkey Town

5. Drie Graefjes

Lekkere taarten? ✅ Heerlijke koffie, thee en sapjes? ✅ En een supergezellige sfeer? ✅ Als je wat tijd hebt met de familie en zin hebt in iets zoets, ga dan langs bij deze klassieke Amsterdamse hotspot.

Las mejores cosas que puedes hacer con ni√Īos en Amsterdam.

Photo by: De Drie Graefjes

6. Powerzone

Powerzone bij het Centraal Station heeft alles. Dit moet zeker ergens bovenaan je lijstje¬†staan om te doen met de kinderen. Je kunt er glow-in-the-dark minigolfen, bowlen en¬†natuurlijk genieten van lekkere snacks. Soms is dat precies wat je nodig hebt in het weekend ūüėČ

Las mejores cosas que puedes hacer con ni√Īos en Amsterdam.

Photo by: Kidzy

7. Youseum

Last but not least, nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen in ons museum. Dat een¬†van de coolste bestemmingen voor families aan het worden is in Amsterdam. Jong en oud¬†kunnen samen poseren, lachen, spelen en ontdekken in onze fantastische interactieve¬†ervaring. Er is niets zo leuk als Youseum! ūüĒĶ

TikTok Amsterdam

Hey YOU! Je hebt GEEN covid-19 test/vaccin bewijs nodig om onze locaties te bezoeken (wij volgende de Nederlandse regelgeving voor musea)

Koop tickets Westfield Koop tickets Amsterdam