BAKKIE PLEUR VAN LAVAZZA: MEER BELEVING DAN KOFFIE ALLEEN

14 June, 2022

Al dat poseren en fotograferen in Youseum vergt natuurlijk behoorlijk wat inspanning. Het is daarom fijn om af en toe een pauze in te lassen; even opladen en nieuwe inspiratie opdoen onder het genot van een bakkie. En wat is nou lekkerder dan bijkomen met een écht Italiaans kopje liefde van Lavazza?!

Foto-1

Meer dan 120 jaar geleden zag deze koffiebranderij onder de vleugels van de Italiaanse liefhebber Luigi Lavazza het levenslicht. Inmiddels is Lavazza more than Italian, want het bedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Tegenwoordig staan Luigi’s achterkleinkinderen aan het roer; generaties aan koffie kennis in één kopje dus. De liefde en passie voor koffie van deze familie proef jij in elk kopje Lavazza koffie.

Foto-2

Youseum wil haar bezoekers een gevoel van liefde meegeven. En what better way om liefde te verspreiden dan een tour in Youseum af te sluiten met een overheerlijk bakkie troost? Een samenwerking met Lavazza kon dan ook niet uitblijven. Net als Youseum meer beleving is dan alleen foto’s, zo is Lavazza meer beleving dan alleen een bakkie. Het is de voorpret, de geur, het zijn de aroma’s; het is dat minuscule moment van intens geluk.

Foto-3

Wat Lavazza onderscheidt van andere koffiemerken is de combinatie van verschillende koffiebonen in iedere koffiemelange. A taste of Italy in every cup, maar daarnaast zijn ook koffiebonen uit landen als Brazilië en Colombia te proeven. Dit zorgt voor een ongekende smaakexplosie in je mond.

Foto-4

Lavazza is niet alleen smaakvol, maar ook duurzaam. Zo is het Tierra Project opgericht om te werken aan het verbeteren van sociale en ecologische omstandigheden en productietechnieken van koffie in sommige koffieproducerende gemeenschappen. Genieten van een bakkie is heerlijk, maar genieten van een eerlijk bakkie is nog heerlijker!

Foto-5

Kort samengevat biedt Lavazza overheerlijke, authentieke koffie. Een compacte cremalaag, een volle body en een intense aroma – dat klinkt toch om te smullen? Ben jij ook aan het watertanden bij de gedachte alleen al? Kom dan snel langs bij Youseum om te genieten van het lekkerste bakkie pleur!