12 Nederlandse Influencers Die Interessante Dingen Doen

19 June, 2020

инстаграм музей в амстердаме

Youseum zit bomvol met interessante dingen om te doen: rondleidingen, creatieve uitlaatklep en speciale evenementen. In de maand sinds onze opening zijn we geïnspireerd door deze 12 Insta accounts en we denken dat jij dat ook zal zijn.

1. Jan Versteegh

Jan is niet alleen een groots televisie presentator in Nederland, hij is een van de beste
Instgrammers van het land. Hij is grappig en super herkenbaar, of hij nu gekke foto’s maakt met z’n kinderen, of hij aan het ontspannen is in het zwembad, zijn account zal je zeker opvrolijken.

Jan Versteegh presenter

@jan_versteegh

2. Nina Warink

Nina Warink kan alles er cool uit laten zien. Of ze nou buiten of binnenshuis is, haar liefde voor leuke activiteiten en bereidheid om zowel de leuke als minder leuke kant van haar alledaags leven te laten zien, maken haar de ideale beste vriendin.

Nina Warink influencer with interesting things to do

@ninawarink

3. Iris Enthoven

Presentator en stadsavonturier Iris Enthoven zit nooit stil. Alles wat ze doet is zeker de moeite waard en daarnaast heeft ze altijd nog tips voor de meest interessante dingen om te doen. Maar het is vooral haar aanstekelijk goede energie en gevoel voor humor die haar zo leuk maken als ze is.

iris enthoven influencer

@irisenthoven

4. Maan

Maan is een Nederlandse zang sensatie die iedereen omver blaast met niet alleen haar
engelenstem in de entertainmentwereld/talentenshows en nu ook met haar geweldige Insta posts. Neem een kijkje op haar account en kom erachter hoe veel deze superster wel niet lijkt op jezelf.

Maan singer and celebrity in the Netherlands

@maan.de.st

5. Eenhoornjoost

Deze bekende Youtouber en zanger deelt op zijn insta account zowel de super gekke als super normale delen van zijn alledaagse leven. Het is met hem altijd een gekkenhuis.

Eenhoornjoost youtuber netherlands with interesting things to do

6. Tits Store

Het account van de Tits winkel is kleurrijk, super mooi, hip en niet te vergeten SUPER leuk. Met af en toe een kijke in de feministe stroming in Nederland is het het zeker waard om ze te volgen.

Amsterdam Instagram Museum

@titsstore

7. Nina van den broek

Model en sociale media inspiratie Nina documenteert de hoogtepunten en hilariteiten met haar vrienden en op reizen. Ze weet altijd alle geheime plekjes voor dingen om te doen zowel on- als offline.

Nina Van den Broek Dutch influencer with interesting things to do

@vandenbroek.nina

8. Abbey Hoes

Krijg een glimps van het leven van deze actrice die een Gouden Kalf, de oscars van Nederland, heeft gewonnen. Je ziet haar leven zowel op set als daarbuiten lekker aan het relaxend met vrienden.

Abbey Hoes Dutch actress and influencer

@abbeyhoes

9. Britt van de Klink

Britt studeert zowel rechten, als fashion als het leven. Bekijk haar geweldige reizen die ze vanuit een uniek perspectief laat zien.

Britt van den klink law student influencer

@brittvdklink

10. Larissa Mol

Één woord: kleur! Larissa mol combineert haar liefde voor opvallende kleuren, iconische ontwerpen en super veel fashion op haar account – dat een van onze absolute favorieten is.

Larissa Mol influencer netherlands

@larissamol

11. Cathelijne Blok

Cathelijne is een inspirerend icoon en super creatief, en toevallig ook een goede vriendin van ons hier bij Youseum. Cathelijne’s Insta is super opvallend, inspirerend en informatief. Ook onthult haar account dat ze een baas is.

Cathelijne blok feminist influencer netherlands

@cathelijneblok

12. Rachel Ecclestone

Rachel Ecclestone’s account @urbantraveler heeft de meest opvallende content die wij hebben gezien op Insta. Ze combineert zowel de buitengewone als alledaagse uitzichten en ervaringen. Het is het zeker waard om via haar account de wereld te zien door de ogen van een stedentripper.

Urban traveller photography account instagram

@urbantraveller

Hey YOU! Je hebt GEEN covid-19 test/vaccin bewijs nodig om onze locaties te bezoeken (wij volgende de Nederlandse regelgeving voor musea)

Koop tickets Westfield Koop tickets Amsterdam