1 Jaar YOUSEUM Leidschendam

3 June, 2022

Knijp me, ik ben vast aan het dromen… In slechts een oogwenk bestaat Youseum Leidschendam alweer 1 JAAR. Is het niet gek hoe snel de tijd vliegt? Damn, wat worden we oud…

Het leek ons ​​leuk om een ​​korte samenvatting te maken van het afgelopen jaar, want een jaar geleden, op 5 juni 2021, openden we officieel onze deuren in de Westfield Mall of the Netherlands, Leidschendam. Onze tweede locatie, maar in een hele andere omgeving, met andere mensen en andere kamers. Dit alles maakte het enorm spannend om te ervaren hoe de eerste weken zouden verlopen, maar al snel werden onze verwachtingen overtroffen.

 

Langzaam maar zeker bleven er nieuwe bezoekers komen en na amper een maand mochten we onze 10.000ste bezoeker verwelkomen, gevolgd door onze 50.000ste bezoeker na amper vijf (!) maanden. En we blijven tellen, want elke dag ontmoeten we meer van jullie lieve mensen, en daar doen we dit allemaal voor!

 

Wij beloven aan al onze geweldige bezoekers dat wij ons best gaan doen om JOU een deelbare 5-sterren ervaring te bieden om PLEZIER te hebben en CREATIEF te zijn, terwijl JIJ nadenkt over de wereld om JOU heen!

 

Zonder jullie liefdevolle steun zouden we hier nu niet zijn en daarom willen we JOU bedanken voor het mogelijk maken van deze geweldige prestatie.. Dat willen we met JOU vieren en daarom hebben we dit weekend een speciale 1+1 aanbieding: koop 1 kaartje en neem 1 persoon GRATIS mee. We hopen het met jullie te vieren en kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft