Welkom bij Youseum Amsterdam

Amsterdams grootste social media experience waar het allemaal om jou en jouw wereld draait.

Koop tickets
poseplayexplore
youbeyou
strikeapose

Over ons

Poseer, speel en ontdek tijdens een tour van een uur door 30 opvallende installaties. Bij Youseum ben jij het kunstwerk, de kunstenaar en de criticus.

neondream
moneymaker
younicorn

PLAN JE BEZOEK

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag CLOSED
  • Dinsdag CLOSED
  • Woensdag 12:00 – 18:00
  • Donderdag CLOSED
  • Vrijdag 10:00 – 18:00
  • Zaterdag 10:00 – 19:00
  • Zondag 10:00 – 18:00

WAAR KAN JE ONS VINDEN?

Youseum ligt in het hartje van Amsterdam, op een paar minuten lopen van het Amstel Station. We zijn bereikbaar met het openbaar, auto en fiets. Parkeer je auto bij Spaces Amstel voor de beste tarieven of naast Youseum als je gebruik wilt maken van de ParkMobile app.

Weesperzijde 150, 1097 DS, Amsterdam
+31850162498

EVENTS & SHOOTS

Check onze kalender om te zien welke events op de planning staan bij Youseum! Of, als je interesse hebt om onze ruimte te boeken voor een event of shoot, neem dan gerust contact op met events@youseum.art

GROEPEN & PARTNERSHIPS

Het is mogelijk om met je hele bedrijf, organisatie of start-up Youseum te bezoeken. Klein, groot, niets is te gek! We hebben een speciaal programma ontwikkeld, maar voel je vrij om je wensen aan te geven. Neem via onderstaande link contact met ons op, dan zullen we zo snel mogelijk alle details met je delen.

YOUSEUM BLOG

Bekijk onze blog, waar we cultuur, creativiteit en evenementen in Amsterdam en daarbuiten behandelen.

Veel gestelde vragen

Wat is Youseum?

Youseum is de social media experience waar het allemaal draait om jou en jouw wereld. Maak opvallende foto’s voor Instagram en creeër onvergetelijke content voor TikTok waar je moeder trots op zal zijn. Youseum is een een van de meest leuke dingen om te doen in Amsterdam voor mensen van alle leeftijden.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn bezoek aan Youseum?

Bezoekers krijgen een rondleiding van 60-75 minuten (afhankelijk van hoeveel foto’s je wilt maken!) door onze 15 verschillende kamers. Onze kamers zijn ontworpen om je foto’s van het scherm te laten knallen, maar ook om je te laten inspireren en belangrijke vragen aan de de kaak te stellen over de wereld om je heen.

Hoe duur is een ticket voor Youseum?

Een regulier ticket kost 21,95 euro. Kinderen van 0-3 jaar mogen GRATIS naar binnen. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar hebben we een gereduceerd ticket van EUR 13,95. Klik hier om een ticket te kopen.

Hoe kom ik bij Youseum? En kan ik parkeren bij Youseum?

Youseum is gunstig gelegen nabij het Amstel Station en is gemakkelijk bereikbaar met de metro, tram, trein, fiets en auto. Je kunt je gebruik maken van Amstel Parking of parkeer naast Youseum en maak gebruik van de ParkMobile App. Bovendien is er 20 meter van Youseum een andere fantastische parkeer mogelijkheid voor slechts €3 per uur! Klik hier voor meer informatie.

Hoe toegankelijk is Youseum voor mensen met een handicap?

Youseum streeft naar een locatie die voor iedereen toegankelijk is. In dit voortdurende proces, hebben we nog een aantal dingen om aan te werken, maar Youseum & onze Heroes zorgen ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van een bezoek aan Youseum.

Ik ben epileptisch. Kan ik nog steeds naar Youseum komen?

Ja, dat kan! Maar informeer onze Heroes bij de ingang. Wij zullen ervoor zorgen dat je bezoek aan Youseum veilig is en je waarschuwen voor alle mogelijke momenten en locaties die je kunnen triggeren.

Ik ben claustrophobisch. Kan ik toch naar Youseum komen?

Hoewel Youseum een redelijk open ruimte is, zijn er enkele ruimtes of momenten waar je claustrofobie getriggerd kan worden. Je kan ons van tevoren een mail sturen, dan kunnen we de foto’s van de ruimtes met je delen, zodat je weet wat je kan verwachten of ervoor zorgen dat onze helden je kennen en kunnen helpen om langs deze punten te lopen.

Ik ben hardhorend. Kan ik dan toch optimaal genieten van Youseum?

Ja, natuurlijk! Bij Youseum streven we naar een visuele en interactieve ervaring waar voor iedereen iets te beleven is. Bovendien delen we een papieren toelichting met je, waar alles ook staat beschreven om je optimaal van Youseum te kunnen laten genieten. Laat het dus voor je bezoek aan Youseum of bij de ingang weten, dan zorgen wij ervoor dat uw bezoek wordt voorbereid om er het beste uit te halen!