Welkom bij Youseum Amsterdam

Amsterdams grootste social media experience waar het allemaal om jou en jouw wereld draait.

Koop tickets
poseplayexplore
youbeyou
strikeapose

Over ons

Poseer, speel en ontdek tijdens een tour van een uur door 30 opvallende installaties. Bij Youseum ben jij het kunstwerk, de kunstenaar en de criticus.

neondream
moneymaker
younicorn

PLAN JE BEZOEK

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag 10:00 – 18:00
  • Dinsdag 10:00 – 18:00
  • Woensdag 10:00 – 18:00
  • Donderdag 10:00 – 18:00
  • Vrijdag 10:00 – 18:00
  • Zaterdag 10:00 – 19:00
  • Zondag 10:00 – 18:00

Tijdens schoolvakanties en feestdagen zijn wij elke dag open van 10:00-19:00.

WAAR KAN JE ONS VINDEN?

Youseum ligt in het hartje van Amsterdam, op een paar minuten lopen van het Amstel Station. We zijn bereikbaar met het openbaar, auto en fiets. Parkeer je auto bij Spaces Amstel voor de beste tarieven of naast Youseum als je gebruik wilt maken van de ParkMobile app.

Weesperzijde 150, 1097 DS, Amsterdam
+31850162498

EVENTS & SHOOTS

Check onze kalender om te zien welke events op de planning staan bij Youseum! Of, als je interesse hebt om onze ruimte te boeken voor een event of shoot, neem dan gerust contact op met events@youseum.art

GROEPEN & PARTNERSHIPS

Het is mogelijk om met je hele bedrijf, organisatie of start-up Youseum te bezoeken. Klein, groot, niets is te gek! We hebben een speciaal programma ontwikkeld, maar voel je vrij om je wensen aan te geven. Neem via onderstaande link contact met ons op, dan zullen we zo snel mogelijk alle details met je delen.

YOUSEUM BLOG

Bekijk onze blog, waar we cultuur, creativiteit en evenementen in Amsterdam en daarbuiten behandelen.

Veel gestelde vragen

Wat is Youseum?

Youseum is de social media experience waar het allemaal draait om jou en jouw wereld. Maak opvallende foto’s voor Instagram en creeër onvergetelijke content voor TikTok waar je moeder trots op zal zijn. Youseum is een een van de meest leuke dingen om te doen in Amsterdam voor mensen van alle leeftijden.

Wat kan ik verwachten tijdens mijn bezoek aan Youseum?

Bezoekers krijgen een rondleiding van 60-75 minuten (afhankelijk van hoeveel foto’s je wilt maken!) door onze 15 verschillende kamers. Onze kamers zijn ontworpen om je foto’s van het scherm te laten knallen, maar ook om je te laten inspireren en belangrijke vragen aan de de kaak te stellen over de wereld om je heen.

Hoe duur is een ticket voor Youseum?

Een regulier ticket kost 19,95 euro. Kinderen van 0-3 jaar mogen GRATIS naar binnen. Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar hebben we een gereduceerd ticket van EUR 12,50. Klik hier om een ticket te kopen.

Hoe kom ik bij Youseum? En kan ik parkeren bij Youseum?

Youseum is gunstig gelegen nabij het Amstel Station en is gemakkelijk bereikbaar met de metro, tram, trein, fiets en auto. Je kunt je gebruik maken van Amstel Parking of parkeer naast Youseum en maak gebruik van de ParkMobile App. Bovendien is er 20 meter van Youseum een andere fantastische parkeer mogelijkheid voor slechts €3 per uur! Klik hier voor meer informatie.