Body Worlds Amsterdam: Een Reis Door het Menselijk Lichaam

Ben je ooit nieuwsgierig geweest naar wat er onder je huid gebeurt? Body Worlds Amsterdam biedt je een unieke kans om het menselijk lichaam te onderzoeken. Dit is geen horrorshow, maar een wetenschappelijke en artistieke verkenning van ons eigen vlees en bloed.

Wat is Body Worlds?

Body Worlds is een permanente expositie in hartje Amsterdam. Het is een project van Dr. Gunther von Hagens, die het proces van plastinatie heeft uitgevonden. Plastinatie is een techniek om echte menselijke lichamen te conserveren voor wetenschappelijk onderzoek en medische educatie. Je kijkt dus naar echte lichamen!

Praktische informatie

  • Locatie: Damrak 66, 1012 LM Amsterdam
  • Thema: Geluk en de effecten op het menselijk lichaam
  • Aantal lichamen: 200 echte geplastineerde lichamen

Is Body Worlds Amsterdam het bezoeken waard?

Het museum is niet alleen een verzameling van lichamen en organen. Het is een reis door de anatomie, met een focus op hoe geluk onze gezondheid beïnvloedt. Bij Body Worlds Amsterdam draait om het ‘Geluk’. Het verkent vragen als: Wat maakt ons gelukkig? En hoe beïnvloedt geluk onze gezondheid?

Tickets en Korting

Via Youseum kan je tickets voor Body Worlds Amsterdam voordelig aanschaffen? Bij onze onderstaande partners kan je tickets online kopen met aanzienlijke korting.

Body Worlds Amsterdam: Een Reis Door het Menselijk Lichaam
Body Worlds Amsterdam: Een Reis Door het Menselijk Lichaam

Tags:

Youseum.nl
Logo