Waarom TikTok Belangrijk Is in Amsterdam

June, 16th 2020

TikTok Amsterdão

Bij Youseum vinden we plezier, lol en ontdekken erg belangrijk. Wij werken veel samen met bedrijven, die ook snel vrienden kunnen worden. We vinden het leuk om zowel online als offline families te vormen. Daarom stimuleren we creators van alle achtergronden en lifestyles. Daarom denken we dat TikTok in Amsterdam thuis hoort.

tiktok Amsterdão

TikTok bestaat sinds 2012 en al snel werd het een platform voor het delen van video’s. Door jong en oud wordt het over de hele wereld gebruikt. Op het sociale netwerk kunnen je views na het posten van één video als een speer de lucht ingaan. Het enige vereist is originaliteit, persoonlijkheid, en gevoel voor humor.

tiktok amsterdão

Bij Youseum weten we dat sommigen van onze favoriete TikTokkers dezelfde sfeer rondom hun profiel hebben. Dit zien we ook terug in de bezoekers en creators die al bij ons langs zijn geweest. En dit is nog maar het begin.

tiktok Amsterdão

Voor de degenen die het niet kennen, TikTok geeft je toegang tot gebruikers-gegenereerde video’s, foto’s en memes die bekeken en geliked worden door miljoenen. Wat erop staat, verschilt van playbacken tot lifestyle. Het aantal gebruikers op TikTok wordt steeds groter en langzamerhand overheersen ze op sociale media.

tiktok Amsterdão

TikTokkers zijn altijd welkom bij Youseum. Ook hebben we al duizenden fans van beroemde TikTokkers mogen verwelkomen in ons interactieve museum. Vaak bespreken we de best gemaakte TikToks in ons museum tijdens de lunchpauze. Soms wordt er fel gedebatteerd 😉

tiktok Amsterdão

Maar nog belangijker. We zijn druk bezig met samenwerkingen die net zo veel geven om
teruggeven en het maken van een community plek voor de creators, de dromers en de
misfits. Dat is onze visie over TikTok in Amsterdam, maar het enige dat we écht missen ben jij.

tiktok Amsterdão

Dus let op: het wordt groots.